A NAGY CSALÒDÀS
Talán azzal kezdeném, hogy az autót 0 km-rel vettem és valójában nem tehercipelésre szántam. Sok hozzászóló itt áradozik, hogy milyen jó meg ezt teherautó, és azért elég kritikus vagyok ezen a téren és felsorolnám ami miatt kiábrándultam ebböl a talicskából ill. "trágyaszállítóból".
A hangja katasztrófális. Más ismerösöm korábbi évjáratú Jeep Cherokee 2.8 CRD 4 hengeres olasz venturi motoros muzsikál a nissan pickupom-hoz képest. Lehet, hogy 175 Le és 400nm de a Cherokee a maga 150Le-jével bizony fickósabb állórajtnál és menetböl is. Autópályán mutató 190-nél padlógázon a Cherokee-s ismerös az ö mutatója szerint 185-el elözött pedig gyárilag az övé 174 az enyém 180-al van megadva!
Terepképességek: 2 kerékben használhatatlan, 4 kerékben diffizárral elmegy de pl. a Cherokee ugyanazon terepen lazán elmegy autómata 74%-os diffizárral ahol én 100%-ossal labdába se rúgok. Ez kicsit sokkoló volt számomra. Télen éles szerpentines takritatlan emelkedös hegyi uton használhatatlan. Ahol lendületet veszit, ott vége. Hosszú a tengely táv. Alacsony fordulaton gyenge.
Fogyasztás: 160 tartósan 12l, Cherokee 160 tartósan 10,4
Vontatás: 3000kg, Cherokee 150le 360nm 3600kg
Kényelem: Pattogos traktor, hátul nem lehet utazni(merev háttámla) Cherokee full bör, autómata, Infinity gyari hifi és ringat az uton, terepen speciális "lyuk kerülö" felfüggesztés.
Tartósság: emlitett olaszmotoros Jeep 230.000Km-el büszkélkedik és a kötelezön kivül semmit sem kellet javitani a vizsgán hibátlanul végez, nissanom 100.000 alatt is hozta a hibákat.
Na most ezek után igencsak morcos lettem és lecseréltem 1 csirkére.
- Nem különösebb meghibásodások, csak apróbb üzemképtelenséghez vezetö hibák.
- Váltó beragadt és csak trélerrel lehetett a szervizbe vinni.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Navara 2.5TD | Következő autója? | Jeep Cherokee |