A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Nissan » Micra (2016)

Micra 0.9 IG-T Tekna 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A cinkostárs

Szöveges ítélet

Külső+belső:

Az autó kiválasztása két szempont alapján történt, kényelmes-e a ki-és beszállás, illetve megfelelő-e az első helykínálat. Mivel mindkettőben remekelt, rá esett választás. A külső valamint belső színválaszték is nagyon vonzó volt számomra, végül a kívül belül narancs változattal lett rendelve az autó. Extraként még a mostanára már alapáras/tekna felszereltséggel/ téli csomagot rendeltem ami egyenlő az ülésfűtés+tükörfűtéssel(A tekna felszereltség ára természetesen emelkedett, tehát nem arról van szó hogy a széria elején kispórolták volna), LED első fényszórókat, ezt külön kiemelném mivel a konkurenseknél 300-400ezer forint, itt 150e volt. A lapított kormány nagyon kényelmes, nem verdesi bele az ember a térdét állandóan. A középkonzolnál található párnácskák szintén a kényelmet a szolgálják, csak nem a műanyagon "pihen" az ember lába. Az irányítópult remek, minden elérhető távolságban van, pedig én elég mélynövésű vagyok. Szinte minden vezérelhető a kormányról, kivéve talán a navit. A klímának is külön gombjai vannak, nem kell az érintőt tapizni. A fejtér elöl totálisan megfelel, hátul meg üljön az aki akar. A színösszeállítás telitalálat, amerre járok ott dicsérik az autót, és elismerő pillantásokat kap. Valljuk be azért azért nem egy átlagos látvány.

Motor: 898 ccm3 három henger/imádom a hangját, lehet érte kövezni/, a jól ismert Renault motor, mely több mint öt éve van a piacon, legjobb tudásom szerint tervezési baki nélkül, megbízható erőforrás. Az eddig levezetett 10500 km-ből legalább 9000 városban történt, fogyasztása ennek megfelelően magasabb az átlagnál, 6.1 litert mutat a számítógép, a valóságban ez 6.5 körüli összeg.
Télen villámgyorsan felfűt, főleg ha elindul az ember, és nem alapjáraton várja a csodát. Hidegen természetesen kicsit darabos, ez a három hengerrel jár, ezt azért szokni kell.

Az autót mindenkinek ajánlom aki fiatalos, stílusos, és nem mellesleg ár/érték
arányban is jó autót szeretne.

18000 km-nél kötelező szerviz, hibátlanul fut.

Hibalista

- Féklámpa + utasoldali légzsák visszajelző hiba /egy kompjúter halt meg/ emiatt az autó átadása késett egy hetet, természetesen értesítettek, cserélték.

Ide hordtam szervizbe

Hovány Autócentrum

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2017
Kényelem (8) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (8) Vezetett km 22000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Cee'd Következő autója? Micra / Qashqai
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Nissan Micra 2016 (2017)

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)