Szerettem...
Az autót újonnan vettem, csak hogy legyen valami közlekedési eszközöm. Főként városi, rövid (pár km-es) utakra használtam max 2 fővel. Alapfelszereltség, nem volt többre szükségem. Menetteljesítmény nem kergetett őrületbe, nem is ezért vettem. Fogyasztás a városban: indítás, 3-4 km, leállítás használatban 7 liter körül alakult. Nagyszerű egy, maximum két emberes autó, de miután gyarapodott a család tudtuk, hogy a csere csak idő kérdése. Ennek az autónak a csomagtartója nem alkalmas a gyerekkel kapcsolatos eszközök hurcolására.
Az autó jópofa, vidám és egy külön egyéniség, egyedi formával. Nagyon megbízható volt, sosem hagyott ott sehol és nem igényelt drága szervizeket.
A kisgyerek-kisautó kombóval még két évet szenvedtünk, és fájó szívvel, de idén eladtuk. Egy kedves hölgy vette meg, a lehető legjobb helyre került...
- 3 éves korában akkumulátor csere, de ezt nem mondanám hibának, általában eljön ez a pillanat. Ja, meg kiégett egyetlen fényszóró benne, de szerintem ez sem hiba.
Helyi márkaszervizek, egyikkel sem találkoztam sokat, csak a kötelező látogatások erejéig. Vidéki megyeszékhely, itt nem voltak lehúzósak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | – | Következő autója? | VW |