Penznyelo imadat!!
2 eve friss jogsihoz vettem at a kocsit egy baratomtol banki volt null forintra oda adta meg a bankba se kellet atirni a hitelt csak fizessem mert nincs penze. Mondom jo aranyos elso kocsinak nagyon kiraly zenet kicserelte benne klimas 6.5-7l/100 eszik kiraly kezdoauto. Kb 15-20000 km utan kezdodott a problema ette az olajat elszakadt az ekszij a motor felforrt akkor egy nagy motor general lett rajta vegre hajtva az utolso alatetig minden csere. Ugy tunt jo ujjab 10.000 a generator halt be utana az izuok egtek ki mindig felvaltva kb 6 izzot vettem mire abbahagyta. Utana folyamatosan leallt 175.000-nel a lanc szart be meg a feszitok hozza valo aprosagok. Nem indult az immobilajzer megjavithtatlan. De hogy valami jot is irjak varosba isteni auto mind parkolas mind cikazasra kicsi barhova befer. Gazadasra amig a 4000-es fordulatot nem eri el addig semmi utana meg mintha eszebe jutna hogy hoppa menni kene ki lő es eszre se veszed csak dobalod a fokozatokat es hoppa 120. Szerintem kenyelmes 600 km-re is. Klima jeghideget fuj. Azzal sose volt baj. A motor jelzo allandoan eg valamiert :) (belsovilagotas). A tank hosszu utra keves 35-40 liter lehet autopalyan 120 nal nagyon jol fogyaszt azt kenyelmesen tartja is. Olyan 170-es temponal szemmellathato a benzin jelzo mozgasa :). Mindent egybeveve a sok hibat sokat megelt auto. Volt hogy 4-en aludtunk benne es furanod el is fertunk. Azert adtuk el igazabol mert kicsilett a csomagtartoba sajnos 4 zsugor asvanyviz es viszlat.
- Minden elromlott rajta aminek csak lehetett. Nagy motor general - Utan is eszi az olajat zorog a hovedolemez vissza rogzithetetlen hegesztessel is levalt. Elotte nem - Nagyon szervizelhettek
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |