Méregforrás
Szerettem, mert formás, kényelmes, jól felszerelt.
Még az els?k között voltam, ezért sokan megnézegették, ami jóles? volt.
Viszont iszonyú megbízhatatlan, akit csak tehetek, lebeszélek róla.
Folyamatosan hordtam szervízbe a különböz? hibái miatt, sokszor ?k sem tudták, mi a baja, volt olyan, hogy 3 hétig a Summitnál volt, és mikor kérdeztem, hogy mégis, mikor kapom vissza, azt a választ kaptam, hogy még vizsgáljuk a hiba okát.
Persze a garancia jó dolog, de gondolom nem véletlen, hogy a mostaniakra már csak 3 év garanciát adnak az 5 év helyett.
Csereautót persze nem kaptam, mikor kérdeztem, hogy garancia idején azért az járna, ha jól tudom, azt a választ kaptam, hogy sok az egyidej?leg szervizelt autó és elfogytak a csereautók.
Azért ez is magáért beszél.....
Összességében véve, aki teheti, ne vegyen, ha jót akar, én legalábbis borzalmasat csalódtam.
- elektronika, lamdaszonda 2x, hátsó páramentesít?, digitális kijelz?, és még rengeteg dolog, amir?l azt sem tudom mi és mi célt szolgál
- Nagy es?zéseknél beázott, de úgy, hogy a hátsó ülés el?tt bokáig állt a víz. Amikor elvittem, úgy adták vissza, hogy megcsinálták, de legközelebb megint beázott.
- Harmadjára csinálták csak meg, mikor már fotókkal bizonyítottam, hogy könyörgök, ez már inkább akvárium, mint autó.
Nissan Summit - egyáltalán nem készségesek, lassúak, drágák
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2003 |