Autók » Nissan » Micra (2003-2010)

Micra 1,0 Visia Fitt

Bibike

Első tulajtól vettük, 86000 km-rel. Alap kisautó (meglepő, de távirányítós központizár, két első el. ablak, abs, gyári rádió, légzsákok), városba kellett, gyereket vinni, dolgozni, stb. Teljesen jó, amire vettük, két felnőtt egy gyerekkel kényelmesen elvan benne, hátul egyébként két felnőtt szépen elfér. Egy szappantartó, a sarkai jól érezhetőek, városban kitűnő. Az ezres motor jó, a váltója akad (francia), egyes, hátramenet rossz. Olyan a kiosztása, hogy 40 felett már kéri a negyediket. 90-100 körül is lehet utazni benne, nem kínzás. Fogyasztás 6-6,5 mivel szinte csak városban hajtjuk, ez városi fogyasztás. Négyévszakos szettet kapott, a kevés futás miatt, egyelőre bevált. Olajat csöpögtette (nem fogyott, minimális volt), egy szimmering orvosolta. A szerelő szerint ebben az évjáratban 5 fajta szimmering volt, találd ki ebben éppen melyik (alvázszám alapján másik volt benne). Jól fűt, télen kellemes benne utazni. Garázsos autó, korábban is az volt, a fényezése szép, pár húzásnyom van rajta, semmi komoly. Fékek (betétek is) gyáriak rajta, lengéscsillapítók is. A tolatólámpa kapcsolója ment még ki benne, filléres volt. Belül komfortos, kis akasztó, rekeszek, stb, rendben van.

- Csöppent az olaj, aranykezű szaki helyben javítva 8000 (ebben egy kis váltóbowden kenegetés is volt). - Mattulnak a lámpái, de műszakin átmegy, nem bántjuk.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.3/10)

Nissan Micra 2003 (2003)