Autók » Nissan » Micra (2003-2010)

Micra 1.0 Visia

A mindennapok kisautója

2006-ban írtam egy rövid ítéletet az autóról, akkor 6700 km volt az órában. Most 49 000 km. Semmi gond nem adódott, ment a kisautó rendületlenül. Hosszú úton (4-500 km) a gázpedál rossz szögbeállítása miatt, ha kiszállok a kocsiból, olyan érzés mintha elverték volna a jobb bokámat. Az ülésre, igaz nem olcsón de vettem egy légáteresztő betétet, megéri mert kényelmes és jobban tartja az ember hátát. Az első ablakokra kifizetődő feltenni légterelőket, ez esős időben nagy előny, kb 5 cm-t leeresztve a két első ablak és nem párásodik a szélvédő.
A váltót majd kifelejtettem, kopog váltásnál, nem japán.

- A fényszóró izzón kívül mást nem kellett cserélni.

Az első kötelező szervíz után, inkább lemondok a garanciáról.
A szervízről inkább nem írok semmit.
Eddig az olaj és levegőszűrő cseréket megoldottam.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Primera Következő autója? Nissan, ha telik rá váltok Minire.
Verdikt (6.5/10)

Nissan Micra 2003 (2003)