Versenyképes ár, fogyasztás és gyorsulás a lámpánál! :)))
Először is azzal kezdeném hogy remek kis autó.1.3as motorjának nincs ellenfele a lámpáknál és hosszabb útra is szivesen indulok vele mert nem túl fárasztó,kényelmes és nem kell attól rettegnem h mikor robban le.Ugyanis 201000 km után/lekopogom/nem volt motorikus problémája!Eddig volt 1 karosszériázás a hátsó sárvédő íveken ami k.b. 50be van színre fújással és az első és hátsó lökhárítók műanyagheggesztésével és szinrefújásával.Ezt az előző tulajdonosnak köszönhetem!:)A fűtéskapcsoló 6000 volt bontottan/ami mint megtudtam tipikus hiba/nemrég romlott el valami a jobb első ablakemelő mechanika aminek következtében kívülre emeli az üveget de ez még várat magára!Lesz még 1 ékszíj és 1 feszítőcsere amíről nem tudok árat!A fogyasztásával meg vagyok elégedve-város 6.5-7 országúton 80-90es tempóval 5.5!Nagyon praktikus kis autó,könnyen lehet vele szűk helyen is manőverezni a parkolás pedig álom vele az úttartása pedig a 185/13as gumikkal alufelnire szerelve kitűnő és kicsit pofásabb is a verda!:)Imádom ezt az autót de kb egy éve rémálom vele a közlekedés!Kicsit hűvösebb és hideg időben szaggatott lett a motor járása és le is állogatott persze a legrosszabb helyen és időben!/csúcsforgalom lámpánál kereszteződésben/Egy nissan szervízben megtudtam h ezt a légtömegmérő okozza ami csak cserélhető és 230000 azaz kettőszázharminc-ezer forint!/ami szintén jellegzetes tipu és márkabetegség/Namármost 550ért vettem az autót!Röhej!Nem volt kétség egy percig sem,hogy eből nem lesz csere maradt a bontóba telefonálgatás ami nem kevés pénz volt,mivelhogy nagyon ritka az 1.3as!Miután nagy nehezen találtam egyet amit megvettem,beszereltettem és nem volt jó!20 ezresem + az utiköltségem bánta!400km oda vissza!A próblémám 1 héttel ezelőtt előreláthatólag megoldódott mert ami itthon 230 ezer az németországban 150 euró+p.k.!Ugyhogy ha minden jól megy 2 héten belül itt a mérő és végre megint kifogástalanul fog működni a kis rakétám!Amitől valószínű csak akkor válok meg ha már kiesik alólam olyan öreg lesz!:)/és bocsi ha kicsit belemerültem az írásba/
- ablakemelő mechanika,fűtéskapcsoló,légmennyiségmérő,karosszériázás,
- benzinszűrő,légszűrő,olajcserék!Valamint amikor beszereltettem/szakemberrel/1 új cd-s rádiót elment 1 kör az autóban aminek következtében nem volt jobb hátsó világítás,helyzetjelző és műszerfalvilágítás.Ezt 1 hivatásos villamossági szerelő k.b. 10 perc alatt orvosolta!/0 ft/
- K.b 170ezer
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1993 |