tíz dongó:)
Nagyon jó kis autó, els?re az a "tulajdonsága" jut eszembe, hogy ha út közben esetleg lehagytam egy-egy Jaguart/BMW-t/Mercit, amelyben a vezet? éppen mobiltelefonált (sajnos sok ilyen van), a bizonyára nagyon fontos beszélgetés befejeztével azonnal visszael?zött, hogy aztán el?ttem döcögjön kb. 5-10 km/órával lassabban, mint én. Hiába, a hiúság meghatározó dolog.
A második dolog az, hogy sokkal nagyobb belülr?l, mint az els? látásra t?nik, hetente egyszer 5 feln?tt kosaras férfi (180-207cm közötti magasságokkal) utazik az aktuális mérk?zésre. Viccesen nézünk ki benne, de elférünk.
Az is jó benne, hogy keveset fogyaszt. Egy alkalommal Szegedr?l mentem Zalaegerszegre, mindenféle típusú úton (város, f?út, autópálya, hegyek (na jó, dombok) és az átlagfogyasztás 5.8 (!) liter volt. Szerintem ez egy 1.4-t?l nem rossz.
Az egyetlen bajom vele, hogy viszonylag kicsi a tankja (30 liter). Elég hosszú utakon járunk vele és így viszonylag gyakran kell tankolni.
Összegzésül csak annyi, hogy nagyon megszerettük mindketten (csajom+én) és csak a konzumálási kényszer miatt tervezzük lecserélni szeptemberben.
- Mindössze két izzót kellett kicserélni rajta eddig.
Niss-Car Kft. Hódmez?vásárhely, aztán ugyanaz a cég Szegeden
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |