Méregzsák
Imádnivalo méregzsák.Alacsony fordulaton pörög,és gyorsul,nagyon megy,m7esen aláztam vele a merciket,jöttek utánam belsö sávba 140el,és ezt gázzal mentem!(benzin-gázosra lett alakítva)Kicsi,városi auto,mindenhova befér->kitünőparkolni vele,de ez a hátránya is,alig férek el benne a magam férfi 175cm,magasságommal.Enyém full fapad,semmi luxus.kicsit kényelmetlen,de kb régi suzuki kategoria.Csak drága hozzá az alkatrész,ennyi pénzért már kb6-10 éves autokhoz kapok alktrészeket.Szeretem is meg nemis.
- Ugy látom tipushiba a hátso stabilizátorpálcák tönkremenetele.Csoríkám ütöm vágom,csak az utak,meg a patkára felállások szedik szét a futomüvet-lengökar,szilentek,hátso csapágyakat kinyírtam,lehet a kézifékezésektöl,egy kemény ugratáskor gátlokat kellet elöl cserélni.-motor szintén csattog egyik szelepet állítani kellett.Rángatott,mikor vettem,egyszerü gyujtáseloszto-rotorfedélcsere,és uj gyertyák meg gyujtokábelek kellettek még.Csak megöszültem,mire rájöttünk.Fütéskapcsoló tönkrement,télen tulhevülhetet a relé,de nem találom,hova dugták,de müködik legmagasabb fokon.Ja,meg a benzintank-hátsoajtó kioldó kart simán eltéptem.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1993 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 52000 |