Megbízható kis aranyosság
Véletlenül találtam rá, egy Suzuki szalon használtautói között. Végülis a családban már volt egy '93-as 1.3-as motorral. Jó tapasztalatok megvoltak, és ebben sem csalódtam.
Mivel a "legfapadosabb" kivitel, nagy dolgokra nem kell számítani. A belseje megfelelő, bár az ajtókon lévő műanyagok eléggé kopnak, de nagyon egyben van. Nem zörög mint egy swift, tényleg egy jobban összerakott autó benyomását kelti. Klíma nincs (bár félek nagyon meg is fogná a kocsit), automata ablakemelő sem. A csomagtere minimális.
A motorja nem olyan kis virgonc mint az 1.3-as, de városi használatra tökéletes a kis 1 literes. Évente olajcsere és kimegy a világból is. Ami a szép, hogy városban, télen sem tudtam 7 liternél többet kihozni belőle, pedig szeretek "haladni". :)
Országúton stabil 5liter, autópályán 6-al beéri. Simán viszi a 140et utazóban bár ilyenkor már üvölt a motor, 125-130 körül elviselhető. Szervó nélkül is eszméletlenül könnyen irányítható.
Jó szívvel ajánlom, aki pár százezerért egy megbízható jól összerakott kocsit akar.
Még jó ideig használom, aztán maradok a japán vonalon :)
- Akkumulátor - Első féktárcsák - Fékbetétek - Olaj, szűrők - Utastér szellőztető ventilátor motor - Rendszámtábla világítás kiégett - Gyújtáskapcsoló
maszek ismerős Debrecenben
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |