Autók » Nissan » Micra (1992-2003)

Micra 1.0 16V

Kamazgyilkos

Kezdő vezetőként kaptam ballagásomra. 18 éves fejjel - én állat- rendőrkanyart próbáltam a murván , miután úgy véltem a kezemben a gép és mindent uralok.Nem uraltam. Az árokból kicsapódva megdobta az első kereket egy féltégla és zsupsz belecsapódtam egy álló kamazba.A zsupsz kifejezés nem teljesen fedi anyám kifejezését és a haveromét sem , akinek a foga nyoma belefúródott a fejtámlámba.Na erről ennyit...megtanultam , mint jó pap , hogy attól , hogy egyszer sikerült megelőznöm egy 1.6-os Astrát városon belül , még nem vagyok Schumacher.Az autóról: imádom...figyelem konkrét adatok következnek: 196 cm magas vagyok és 108 kg.Ezekkel a méretekkel nem biztos , hogy mindenki egy ilyen kis autóra asszociálna , de igen ,beleférek kényelmesen. Vezetni élvezet 1.0 -es motorral is , mert ugye 16 szelep.Futómű kemény , úthibákat biza nem nyeli sehogy. Váltó pontos , de inkább kellően megfelelő , a Rückwerz kicsit necces néha , nem mindig akarja az igazságot. Leginkább egy letisztult forma és belső tér , teljesen funkcionális , semmi cicapicsa fülecske vagy design-megoldás. Nem képes elromlani , kezdő vezetőknek vagy aki egyedül , esetleg párjával kettesben rója a városi köröket....nekik ajánlanám leginkább , hátulra talán kis gyerek befér , de mögém senki sem vállalkozott :)A teljesítményen biztos meg fog lepődni mindenki , nem egy ezres teljesítményét adja vissza , minimum 1.3 -as érzet , de kicsit talán többet is eszik egy 1.0-ásnál ( átlagban).A Rallyzással azért vigyázni , mert 2** -ot kapott az Euro NCAP-n. Érezte is szegény , hogy a Kamaz vasból készült!

- Még semmi sem!Volt egy baleset , karosszéria elemek.

Maszek , mindent tud , ujjá varázsolta!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? Következő autója? Volkswagen Polo 1.3