Ha nincs elég pénzed...
Használtan vettem (´93-as évjárat) 98 ezerrel, "sérülésmentesen", de sztem jóval több volt benne, és kiderült, ha nem is nagyon, de törve is volt. Mind1, a pénzét kb megérte. 93-ban az év autója volt...hmmm sok idő eltelt azóta. Tulajdonképpen full fapad, gagyi műanyagok, 90-es évek elejei japán autó. De a motor nagyon ott van!
+ : Pörgős, megbízható motor. Gokartos vezetési élmény (de tényleg), jó kanyartulajdonságok. Ha reggel beülsz, TUDOD, hogy nem ér meglepetés, nagyon megbízható.
-: Iszonyat gyenge futómű, csak erre kellett költenem, de nem keveset. Kicsit magas fogyasztás (6,5) egy ezres motortól. Előző autóm 1.3-as Swift 6-nál megállt, pedig az is hajtva volt. Nem túl kényelmes ülések. Nagyon kicsi csomagtér.
Kb ennyi. Annak ajánlom, aki olcsó, megbízható kisautót akar. Max 3 főig, 4 főnél már nem fértek a csomag miatt, ha elmentek egy hosszú hétvégére. Fiatal házasoknak, max 1 gyerekkel, egyedülállóknak, vagy második autónak.
- szilentek, gumiharangok, lengéscsillapító ( a futóművet nem a magyar utakra tervezték)
maszek
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1993 |