Autók » Nissan » Micra (1982-1992)

Micra 1.2LX AUT

Japán Mercedes Klasse A

Volt egyszer egy nyár...a sör a bor a pálinka...gondolom ezt a részét nem kell mesélnem úgyhogy a tárgyra is térek.
Egy ismerős kérdezte hogy nem kell-e egy régi jobbsorsra érdemes Nissan Micra,mondtam hogy hááámééne?!
Megvettem...élből nagytakarítás,mosás,stb,az első körre vinném el úgyhogy már kivan fizetve és mitörténik? Üvölt a motor csattog ráz mint valami 1910-es lélekvesztő,leesett a kipufogó...Remek, leszedtem és utánna hondásokat megszégyenítő brutál hanggal 130 Km/h-val az eggyik főúton végigsöpörtem.
Hazamentem és magamba motyogtam ez mi a F%SZ?
Megszerettem...ennyi ,sohasem hagyott cserben,még else fordítottam a kulcsot már elindult Pöcc-Röff.
Az autómata szépen gazdálkodik a 4db fokozattal és a hihhhetetlen 60 Lóerővel amit 94 Nm kísérget.
Viszonylag szépen gyorsul lehet neki adagolni parkettáig nemfog nyöszörögni,szétesni,felrobbanni.
0-100 Kb / 10mp
Max seb / 169 Km/h!!! (160-ig van skálázva az óra,a trafi mutatott ennyit...az óra meg szinte már körbefordult)
Na igen de az elfogadható menetteljesítménynek megvan az ára:
Mint egy takarékosabb BMW!!! 12-15 Litert evett, de akkoris ha nem nyúztam.
Jókis autó, ajánlom mindenkinek akinek van 100-200e Ft-ja játékokra.

- Kipufogó:36000 Ft,Motortartóbak:7000 Ft,Első féktárcsa+betét:41000 Ft,Szilentek:45000 Ft

Jómagam...

Fenntartási költség (1) Évjárat 1989