Ráérős Villám McQueen
4 évig jártam vele, 0 km-rel vettem. Kezdetben rendkívül megosztó autó volt, ami mellett senki nem tudott szó nélkül elmenni! Vagy nagyon tetszett az embereknek, vagy borzalmasnak találták. Én imádtam! Mára azért már elég megszokott fazon lett az utakon.
Kényelmes, nagy, sportos, de nem száguldós. Inkább "vonulós" autónak mondanám, nem lehet vele úgy kilőni, vagy cikázni, mint az előző kocsimmal, egy Mini-vel.
A csomagtartója kicsi, óriási bevásárlásra a csapott csomagtartó ajtó miatt nem túl alkalmas.
A fekete belső műanyagok a legkisebb érintésre is koszosak lesznek (ez főleg a gyerekek miatt hátrány).
A hátsó ajtónyitó kicsit magasan van, kisebb gyerekek nem érik fel, de majd megnőnek. ;)
Leginkább városban mentem vele, de autópályán 120-130 körül kezd kicsit hangos lenni. Egy 6. sebesség jól jött volna hozzá.
Vicces az állítható Eco/Normal/Sport mód, de nagy különbséget nem érzékelek köztük. A kijelzőn megjelenő grafikonok, meg gravitáció hatások (?) viszont már végképp csak parasztvakítás, semmi értelme.
A rugózása jó, rossz utakon sem ráz szét az autó.
Szeretni való, vagány, egyedi autó, szerettem! 4 év alatt az ég világon semmi probléma nem volt vele, ajánlom.
- Semmi
Gablini Budaörs