Autók » Nissan » Cherry (1982-1986)

Cherry 1.5 gt turbo

Japán turbosssssscsoda

Elötte volt két autom is:trabi,golf 1-rémálom.Aztán ugygondoltam veszek valami gyorsabbat erössebbet.1984-es évjáratu volt.Semmi problémája nem volt fel volt készitve vizsgára.Megvettem levizsgáztattam ez többe került mint amennyiért vettem.A 175-ös gumival nagyon nehéz volt gyorsulni mert mindig kipörgött.Lecseréltem a gumikat 195/50-es re és sokkal jobban gyorsult.Fogyasztása teljesitményét nézve nem rossz.Nekem városban soha nem volt 12-nél több de akkor végig padlon volt a lábam.Nagyon ment 120-LE/165-NM, hengerenkénti kompjuteres injector,de vannak hüje boltosok is akik nem értenek az autokhoz.Vettem bele olajat és kérdeztem,hogy mijen kell bele mire mondták a boltba,hogy 15w40.Én hülye fejjel meg is vettem hol ott 10w40-est kellett volna tenni a gépbe.Kb 1500km alatt hajtokar csapágyas lett.Persze lecseréltem az olajat de már késö volt.Vettem bele sp.légszüröt ,hogy legyen légbeszivás is.aztán sp.kipufogot is a hang miatt.De a legrosszabb az egészbe az ac pumpa volt.vettem bontottan 1-et kb.2 hétig birta.Sikerült szereznem 626 mazda ac-t ezzel már jol müködött.Egyébként nagyon megbizható auto engem 2 év alatt 3x hagyott cserbe és csak a generátor miatt.aztán lejárt a vizsga és én tuladtam rajta.Sokkal jobb auto mint az elözö autom volt:golf I.1.3 .

- 2db elektromos ac 8000/db
- gömbfejek 5000 /db
- légtömegmérö-szerencsére sikerült megjavitani mert kb-100000 újba
- generátor-felújitása 11000

nissan-balogh-miskolc Az ac-t kiszedték ez került 10000-be és 3-ora alatt szedték ki mig én 10 perc alatt kiszedtem.Köcsög egy szerviz.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1984
Előző autója? GOLF I. 1.3-RÉMÁLOM Következő autója? HONDA CIVIC VTI