Autók » Nissan » Cherry (1982-1986)

Cherry CHERRY 1.3 GL, 1982

A világ legmegbízhatóbb csodája

Elképesztő strapabírás és megbízhatóság.
Sokan lenéznek vele, de én őket sajnálom....
Szeretem, marad nálunk

- Kutyaólként üzemelt Németben 91-ig. Aztán adtunk érte 800 márkát ( 40000 ft, 50 volt a maki.... ).
- Kapott új aksit meg új fényt aztán 99-ig semmit. Akkor volt benne 160ezer.
- gyártva 1982.
- 99től beletettem a mai napig- 2006 10.hó -285000 km-ert, ami csere : Trafó ( az idén elöször.... ), bal első lengcsill, ac pumpa, 2 kormánygömbfej ( most először...), egy kuplungtárcs+kuplungszerkezet, párszor első fékbetét, hátsó egyszer, vízpumpa egyszer.slussz
- AMI MÉG EREDETI: első féktárcsa ( !!!! ), 3 lengcsill, féltengelyek, generátor, összes szilent+gömbfej (!!!!, kivéve a most cserélt 2 kormánygömbfej ).
- Kasztni k.o., törtem elöl-hátul, plusz eszi a rozsda.
- A 15 év alatt soha nem hagyott ott, elképesztő és szerintem fölülmúlhatatlan technika.Kiváló fék, könnyű kormányzás stb.
- MA MÉRT NINCSENEK ILYENEK????????????
- Talán a 99-es civicem se bír majd ennyit, pedig az is parádé.
- MEGMARAD, SOSE ADOM EL.

Magam plusz egy ismerős szerelő-lakatos

Fenntartási költség (10) Évjárat 1982
Előző autója? Wartburg 1.3 Következő autója? Honda civic 1.4 is family