Autók » Nissan » Almera (2000-2007)

Almera 1.5 Visia

Winkleréknek figyelem

Én amikor nyáron megláttam a Nissan hihtetlen kedvező ajánlatát a reklámban elmentem másnap a legközelebbi márkakereskedésbe és hosszabb tárgyalások után megegyeztünk és megvettem. Manapság ritka, hogy egy alsó- középkategóriás autó ára 3 millió, amiben van légkondi, dupla légzsák, távirányítású központi zár és sok más extra. Nagyban emiatt másrészt pedig azért vettem meg mert halottam, hogy a Nissan egy hihetetlen megbízható japán autó. Ez mind igaz mert eddig semmi nem romlott el rajta igaz szégyen lenne ha közel 10000 km után valami baja lenne. Eddig azt is lehet mondani, hogy szerettem még ha a totalcarban azt is mondták, hogy nem szeretik. Én szerintem Winklerék még nem is tesztelték, meg nem is látták közelről az ALMERÁT mert aki azt mondja erre az autóra, hogy régimódi az szerintem nem jól lát.

- semmi

Elit Group

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Ibiza Következő autója? Nissan
Verdikt (8.2/10)

Nissan Almera 2000 (2002 - 2007)