Autók » Nissan » Almera (2000-2007)

Almera 1,5

Unalom felsőfokon

Nos. Az autó még mindig megvan, és semmi baj vele.
Azaz semmi baj nem lenne, ha egy autóban csak az érdekelne, hogy a-ból b-be elvigyen. Komolyan mondom, egy astrába egyéniség, spiritusz van, mint ebben az autóban.
Külső...hm...semmilyen, épp ezért tetszhet egyeseknek.
A motorja 1,5 nem lehet tőle csodákat várni, japán, szét kell forgatni, hogy menjen valamit.
A japánisága megjelenik a többi szokásos sztereotípiában...jól eszik, nem romlik el, belseje igénytelen.
Tulajdonképpen teljesen racionálisan nézve nagyon jó autó...annak, aki csak és kizárólag észérvek alapján dönt. De akinek más is számít, könyörgök ne vegyen ilyen autót.

hogy mégis miért járok ezzel? mert nagyon-nagyon alkalmi vétel volt, de amint lehetőségem lesz rá, lecserélem
hibája végülis nincs...de semmi extra sincs benne...átlagos, közömbös, unalmas...mondjuk van aki direkt ezt keresi egy autóban...azoknak hát hajrá! :)

- semmi extra

maszek ismerős

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Teljesítmény (3) Km vásárláskor 20000
Előző autója? Következő autója? mx5z3
Verdikt (5.6/10)

Nissan Almera 2000 (2002 - 2007)