Német után japán precizitás
2004-ben vettük az autót.Elötte egy használt 3as golfunk volt amit az 5.szerel? sem tudott megcsinálni,ezután jött a döntés:uj autó.
Az ár/hírnév miatt döntöttünk a Nissan mellett.Vásárlás alatt megnéztük a piac összes alsóközép kategóriás autóját.Ez t?nt a legkedvez?bbnek a felszereltsége miatt.(Máig nem értem miért vesznek az emberek ignist)
Aki azt írja ez kopog,az üljön be egy ignisbe.Tény,hogy nem franciás a futóm?ve,de egy ismer?söm Thaliájába 30k km után gömbcsuklókat kellet cserélni és az NEM garanciális egy autóban sem.A motor burkolatot én is hiányoltam,de ez legyen a legnagyobb problémám.Vezettem már sok autot,és szerintem kényelem szempontjából nagyon jó(191cm magas vagyok).Hosszú távon is kényelmesek az ülések.Az út tartása meglepett,mikor egy olyan kanyar kombinációt vettem be vele ami útba esik haza felé és tapazstalatból tudom,hogy lehet optimálisan,íven,gyorsan be venni.Nagyon pontos a kormány,nem billeg a karosszéria.Valószín?leg a keményebb futóm? miatt van.A fogyasztása kielégít?,én röhögök azon aki dízelt vesz magán használatra.A bels?téri m?anyagokon változtatnék és visszahoznám a régi m?b?r,pvc imitáciokat,legalább nem kopogtak.A formája egyedi és szép.Nem tucat auto bár az új astra vmiért hasonlít rá,talán üzleti fogás:)Nyárra vettünk rá könnyüfém felnit 205/55/r16os gumikkal,hát be kell valljam ez hiányzik az autóról a szalonba.Nem volt még különösebb problémánk vele,remélem igy marad.Ja és,hogy japán autókhoz drága az alkatrész?Érdemes utána nézni mennyi a német és a francia új autókhoz.Egy szóval nem bántuk meg,hogy ezt vettük meg és csak ajánlani tudom mindenkinek aki számol és gondolkozik!
- Váltógomb
Nissan summit