Autók » Nissan » Almera (2000-2007)

Almera 1,5 Visia Plus

Megbízható átlag

Egy megbízható, hétköznapi autó, amely mindenben nyújtja az elvárható szintet.
Szép a küls? megjelenése, f?leg az eleje tetszik a vicsorgós h?t?ráccsal és dupla lencsés fényszórókkal. Azon kevés autók egyike, amely szerintem fehér színben a legszebb: a fekete m?anyag díszít? elemek jó kontrasztosak a fehér háttérben, és optikailag szélesebbé, laposabbá, sportosabbá teszik a megjelenését.
A bels? megjelenése már visszafogottabb, a m?szerfal nem a legújabb trendeket követi, viszont minden a helyén van és praktikus. Az ülés, kormány, pedál, sebváltó pozíció nagyon jó, könny? beállítani és megszokni.
Motorikusan nem egy virtuóz, de nem is ezt várja t?le senki. El?zéskor szereti a visszakapcsolást, olyankor viszont kijön bel?le a 98 LE, és húz szépen. Sokan lomhának mondják, de én el?szeretettel gyorsulom le vele a kategóriatársakat pl. egy vasúti átjáró utáni kijövetelkor.

Egyedül a fogyasztásával nem vagyok megelégedve, kezdetben b?ven 7 liter fölött volt a vegyes fogyasztás, de a garanciális oxigén-szonda csere után lement kicsit 7 alá, amit még mindig sokallok.

- oxigén-szenzor csere 1 évesen
- bels? mennyezeti lámpa kontakthibás
- bal els? ablak negyedig lehúzva zörög

Nissan South-Car Pécs

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Előző autója? Punto Következő autója? csak japánt
Verdikt (5.7/10)

Nissan Almera 2000 (2002 - 2007)