Jó, mert Nissan!
Elöz? autón egy vw 3as golf 1.9tdi volt.Akkor döntöttünk új autó vásárlása mellett, mikor az 5. szerel? se tudta meg csinálni a golfot.A piaci körkép után maradt az ignis és az új megane és az almera.Az ignis,hát mit mondjak,mai napig nem értem miért veszik!Ezért az árért lehet már autót is találni.A megane kív?lr?l szép,de a m?szerfala ocsmány és ugye azt nézi az ember a legtöbbet.És akkor bementünk a Nissan szalonba és beültünk az Almeraba.Hát igen.Jó formájú a kormány és a m?szerek is az ezüst kerettel szépek.
Az ülései hosszú távon is kényelemesek.Voltunk már németországba vele és nem sokat fészkel?dtem(191cm magas vagyok).Nagyon jó az út tartása,ezt hirtelen man?verezésnél lehet érezni,hogy nem billen az autó.Hogy kopog a futóm? mert kemény?Igaz nem franciás,de az ignist mikor ki probáltuk azt hittem leesik a m?szerfal.Egy ismer?sömnek a thaliájában 30000km után gömbcsuklót kellett cserélni,és a futóm? hiba NEM garanciális sehol.A motorja jól pörög magas fordulaton és a menet teljesítményével sincs semmi baj,ahhoz képest,hogy 1.5 motor van benne.Nem egy rakéta,de azért lehet vele gyorsulgatni,csak huzatni kell.Aki versenyezni akar vegyen 2.0 fölötti autót.Nekem az érdi emelked? a mérvadó telj. szempontjából.Ha ezen gyorsul vmi 140 felett akkor abba már van lóer?.És ez gyorsul!
Pakolás szempontjábol teljesen optimális,nem egydolgot hoztunk már el vele az ikeábol és valahogy mindig bele fért.Aki nagyobb csomagter? autót akar vegyen Thaliát:)
A formailag szerintem az egyik legszebb középkategoriás autó(f?leg a feneke).És nem tucat autó és ez a lényeg.Hibákról nem tudok írni ,mert nem volt még komolyabb.Egyedül a váltógombot kellett kicseréltetni,mert z?rgöt.Remélem ez így is marad!Én csak ajánlani tudom ennyi pénzért!Ja és,hogy 177 a vége,hát én mást mértem:)Lásd fotó....
- Váltógomb
Nissan summit