Autók » Nissan » Almera (2000-2007)

Almera 1,8 comfort+

Izomtódor

Az almera az 1.8-as autoval az egyik legjobb kompant kategorias auto. Vezettem hasonlo aru golfot (1.4-es) meg kicsit dragabb Vectrat is, de közelebe sem jönnek.
A motor egy gyöngyszem. 200 siman van benne, nekem 215 volt a csucsom es ekkor meg nem volt vege, de a gumik csak V-sek.
A helykinalat oke (igaz, nem vagyok egimeszelö), bar a hatso labhely nem a legnagyobb. A csomagtarto szerintem elegseges en el tudtam vele menni 3 hetre gyerekkel es gyerekkocsival. Gyerekkocsi nelkül semmi problema nem volt, elöl nem voltak cuccok egy harom hetes kiruccanasnal gyerekkel.
A fogyasztas 150-ig kb a 8.5 amit megadtam, de 5-en klimaval 500 km szinte vegig 180 felett mar több akar 11l is. A miniumumom 7.1 volt.
A radio szerintem jo, bar en zenet inkabb szobaban halgatok az auto nem audofil zenei elvezetre lett kitalalva, ezert az ilyen jellegü kritikat szerintem mindig hanyagolni kene (minden autonal)
A megbizhatosaggal eddig nem volt gond, egyszer ugyan kigyulladt egy lampa, de valoszinuleg csak a szenzor perverzkedett.

- Szelvedö tömites, garancialis javitas
- Olajteknötömites: 130 Euro
- "Drosselklappe" hibajelzes, hiba nem talava, azota nincs hibajel, ingyen

Nürnberg, Aventi Salis

Nissan Balogh, Miskolc (jobb hatso ajto es C oszlop javitas)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 20000
Előző autója? Swift Következő autója? Toyota Avensis / Mazda 6 ?
Verdikt (7.3/10)

Nissan Almera 2000 (2002 - 2007)