Autók » Nissan » Almera (2000-2007)

Almera 1,5 Visia 4 ajtó

Igazi családtag

Nekem egy Suzuki Swiftem volt amellyel egyépként meg voltam elégedve. 3 évig használtam semmi gond nem volt vele. Az Almerát akciósan vettem több ismer?s?m ajánlására. 2 gyerekem van mindenképpen egy nagy családi autót akartam, amelybe teszek benzint és biztonsággal mehetek vele. Nem megyek sokat de mindennap használom és a kocsival nagyon meg vagyok elégedve. Nem egy versenyautót szerettem volna venni, de ha el?zni kell akkor ráléphetek a gázra és megy, ugyanakkor autópályán is lehet vele haladni, ezen kivül kényelmes és kulturált. Egy konzervativ középkorú családapának és a családjának való kocsi. Bátran ajánlom mindenkinek.

- Utastér világitás mint a mesében hol világitott, hol nem, a bal els? ajtó üvegje 1/4-ig leengedve zörgött, mindkett? garanciába javitották 5 perc alatt, azt mondták tipushiba

Elite-Group Kft. Kecskemét

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Swift 1,3 GC Következő autója? Nissan
Verdikt (7.7/10)

Nissan Almera 2000 (2002 - 2007)