Biztonság a csúcson (2x totálkár)
A bels? világítás nagyon rapszódikusan m?ködik (ha van kedva igen, ha nincs nem). A tompított fényszórók s?r?n kiégnek, a foglalatot ég?cserekor nagyon könny? letörni. Nekem is és a szervíznek is sikerült egy-egy alkalommal. Igaz, hogy csak a vezet? ablakemel?je van megvilágítva, de mindet könny? megtalálni. A hátsó üléseken mögötem ülni nem lehet (193 cm vagyok), viszont a csomagtartó nagyon jól pakolható (5 ajtós) egy 100 literes hordó vagy egy Robi kapa ülésdöntögetés nélkül befér. A beltér részletesen meg lett tervezve, sok jó apró ötlet van benne, ami nem is növeli a gyártásköltséget.
A motor picit gyenge (nem volt pénzem az 1.8-as motorra), de elegend?. Lehet vele el?zni és szerpentinen hajtani, bár ilyenkor pörgetni kell, tehát hangos. Hiányzik a m?anyag burkolat. A gyári Bridgestone gumik 35000 km latt tulajdonképpen elkoptak, míg a GoodYear téi gumijaim szinte újnak mondhatók, pedig többet futottak. Mindenesetre dícsérend?, hogy az els? és hátsó kerekek is egyformán koptak, pedig nem voltak cserélgetve.
A kis szervíz 26000 a nagy szervíz 56000Ft
Az autó 32000 km-nél tört el?ször. Az autópálya-felhajtón megpördültem és a kocsi oldalán az árokban landoltam. Rajtam egy karcolás sem esett, de az autó totálkáros lett, mert az els? motortartó bak letörött és a szervíz motorcserére ítélte, javítási ajánlata 3.1millió. Egy ügyes autószerel? 500000-b?l úgy megjavította, hogy semmi sem látszik, érz?dik rajta, pedig ez már 40000 km-rel ezel?tt történt (a motorhoz hozzá sem kellett nyúlnia!!!).
65000 km-nél a piroson áthajtott egy Talbot és kitörte a bal els? futóm?vet, bal oldallégzsák felrobbant, karcolás nélkül kiszálltam a gépb?l. A szervíz 1.1millióért javította nagyon hosszú ideig, légzsákelektronikának még mindig van valami baja (2 hónap után talán rájöttek a megoldásra)
Összességében csak ajánlani tudom a gépet. Nagyon örülök, hogy erre eset a választásom!!!
- Bels? világítás
- els? fényszórókban izzócserénél letört a foglalat (szervízben)
Nissan Vektor Gy?r
Autószerel? haver
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Még marad ez legalább 50000 km-t (1-2 év) |
Verdikt | (7.7/10) |