Autók » Nissan » Almera (2000-2007)

Almera 1.5 16V 90LE 2001

Az észrevétlen

Szerintem a "Kényelmes elegáns" írója nagyon frappánsan leírta, hogy kinek való ez a kocsi.
Csak annyit tudnék hozzátenni, hogy én főleg autópályán használom - 4 hónap alatt 11 ekm. Ekkor a fogyasztása 6,3L/100 km átlagban 110-120-as tempóban, 140-nél 7L. Városban (Bp) 8,3 L/100 km(!) ami úgy gondolom igen baráti.
Benzinnel kapcsolatban: Én a JET kúti benzint próbáltam, abból nekem is kb fél literrel evett többet. Most Agip-os 95-össel járok, ezzel meg vagyok elégedve, de az ÖMV-sből nekem is kevesebbet kért(csak az nem esik útba :( )

Hidegvérűeknek csak ajánlani tudom, sportpilótáknak viszont nem.

- Légmennyiségmérő garanciában (160.000 Ft lett volna!)
- Alapjárati motor csere garanciában (kb. 30.000 Ft.)
- 2db tomopított izzó.
- Valami kopog hátul, valószínűleg a lengéscsillapító, de nincs baja (olaj nem fojik, hátulja nem pattog el) Rejtély.

A Lágymányosi híd lábánál lévő szalont messziről kerülöm! Maga a szervízzel nem volt gond (csak olajat cseréltek), de a finanszírozás+biztosítás+egyéb osztályok: katasztrófa.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Előző autója? Lanos, előtte Nexia Következő autója? Nissan Navarra
Verdikt (6.8/10)

Nissan Almera 2000 (2002 - 2007)