Iszonyat jó első autó!
Első autóként vettem, 2007 augusztusában, egy kecskeméti autókereskedésben. Megnéztem, első látásra beleszerettem, annyita tetszett, tetszik! (3 ajtós, metálzöld) Kereken 1 misi volt, de azt hiszem megérte teljes mértékben az árát. A kereskedés meg elmehet a.... Azóta csak a közvetlen hozzátartozóimban bízok.... 76.xxx-en állt a kilóméteróra. Na, mondom ez király, olaszból behozott, forgalmi nélküli, magyar még nem használta. Kinyitom a kesztyűtartó legalján lévő kék mappát, a kocsihoz adott papírok voltak benne, köztük az olasz nyelvű szervizkönyv is. Benne az állt, hogy a legutóbb olajcsere 2007 májusában volt (történik mindez augusztusban). Ez eddig oké is, karban volt tartva ezek szerint. De a bejegyzés szerint 176.000 km-nél történt ez. Mutattam a kereskedőnek, erre ő meg a vállát rángatta, hogy na és? Jó állapotban van, nem?
Szóval így kezdődött a dolog. Csomagtere nem túl nagy, főleg mióta hangcucc is helyet foglal benn, de bőven elég 2 személynek. Eddig még mindent el tudtam vinni vele, amit csak kellett. 4 személy 1 heti cuccát azért már nehezen tudom elképzelni benne, hacsak nem Horvátba mennek strandra :)
Nagyon jól vezethető, abszolut lehet érezni az utat benne. Az enyém 10 éves, és nincs rajta rozsda. Ez betudható annak, hogy olasz, és ott valszeg nem sózták az utat, stb.
Korábban Skoda Fabia-t hajtottam cégautóként, 2 skodáért talán odaadnám ezt az almit, de akkor is csak nehéz szívvel!!!
4 személy számára bőséges a hely úgy elöl, mint hátul! 5 személy is elfér benne, de a középső hosszútávon lehet hogy lezsibbad! Motortartó bak csere van csak kilátásban, mert tolatáskor kicsit berezonál, de egyébként semmi probléma nincs vele! Többen is mondták már, hogy nagyon jó vétel, ezt én is csak alátámasztani tudom! A motortér még nincs annyira agyonburkolva, mint az új verdáknál, mindennek megvan a helye, szinte minden látható!
Következő verda valszeg nem nissan lesz, mert a mostaniak már nem tetszenek ennyira, de biztosan Japó lesz, mert a megbízhatóság mindennél többet ér szerintem, bármikor, bárhová el mernék vele indulni, fogyasztása is barátságos, 6,5 átlag, pedig jónéhányszor megkínálom!
Össz egészében azt hiszem nagyon jó döntés volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!
- Eddig még semmi. Az ajtó nyitás jelzőt kellett csak kontaktspray-el befújni, hogy működjön a világítás sípoló!
Magán szerelő, ismerős!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |