Igazi japán
Tulajdonképpen gyümölcsfát szerettünk volna venni, csak benéztünk a márkakereskedésbe, hogy nincs-e a mienknél fiatalabb Suzuki, de ez megtetszett és a nálam lévő 10000 Ft-ból 5 ezerrel megelőgeztem, majd 2 nap múlva érte mentünk. Nem bántuk meg, nagyon jó döntés volt. Autópályán keveset járunk, nem rohanunk, 100-120-al járunk, de volt olyan, hogy a feleségemet nem tudtam utolérni 160-al, amikor egyszer mögötte mentem egy Opellel. Nyáron 5,5 körül fogyaszt, télen 6 litert.
- lengéscsillapító gumiharangok, hátsó lengéscsillapítók. Volt egy időszak, amkor egy 10 A-es biztosíték sorozatosan kiolvadt. A bekapcsolva felejtett fényszóróra figyelmeztető hang, a fűtés, szellőzés kapcsolók megvilágítása és sok más van rákötve. Szerelő javaslatára kicseréltem 15 A-re, azóta semmi gond. Az akkumulátor ezen a nyáron hirtelen felmondta a szolgálatot. 8,5 éves volt, bár volt aki azt mondta, hogy 10 évet is ki fog bírni.
egy megbízható gyulai szerelőhöz szoktam elvinni műszaki vizsga előtt, egyébként az olajat, olajszűrőt, benzinszűrőt, gyertyákat, levegőszűrőt magam cserélem.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |
Előző autója? | Suzuki Sedan 1,3 | Következő autója? | Nissan, v. Toyota lesz kb. 5 év múlva |
Verdikt | (7.3/10) |