Célszerszám
14 év és 2 Mitsubishi (Colt és Lancer) után jött egy - Toyota Corolla TS: nagy, tágas, pakolható és nem is megy rosszul. Viszont városba nem való. Kellett mellé egy városi cirkáló - ez lett a TérCsillag (Space Star). Hülye neve van, viszont illik hozzá: pici autóhoz képest elképesztő tér van benne (a csomagtartó viszont nem nagy, csak 235 l). Igazi célszerszám: röhögve beparkolok vele bárhová, elképesztően fordulékony az autó (a CZ5-ös Colt ehhez képest fadarab volt, bár azt is imádtam). A belsejével nem nyer díjat, talán ez a legnagyobb hátránya - ha valaki erre bukik, az meszire el fogja kerülni. Fogyasztása viszont az egyik nagy erénye: kis odafigyeléssel városban is 5 l/100km alá lehet szorítani az étvágyát, nálam 5,5l-re jön ki, szinte kizárólag városi használattal. Mivel könnyű az autó, ezért elég bele a 3 hengeres, 71 lovas motor - kihúzatva előjön belőle a "Wartburg-nosztalgia". Nem számítottam hatalmas szervizszámlára (a két elődje sem tudta magától, hol van a szerviz...) és ez be is jött. Amíg lehet, megtartom. Nem csalódtam benne egyáltalán, amit elvárok tőle, azt eddig tökéletesen teljesíti.
- Semmi
Emil Frey