A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mitsubishi » Pajero (2006)

Pajero 3.2DI-DC aut. INSTYLE PLUS WAGON 

Az ítélet értékelése
5,0(2 db)

HIHETETLEN KELLEMES CSALÓDÁS!!!!!!

Szöveges ítélet

Az autót szalonban újonnan vásároltam!Hosszas mérlegelés után a német márkákban való csalódás sorozatom után sikerült döntenem. Volt már minden féle prémium kategóriás terepjárónak mondott autóm de szinte mind 1 pénz temető mindig adódik valami ami miatt vissza kívánkozik a szervíbe!Tehát így döntöttem e márka és tipus mellett a japán terepjárók közül számomra külsőleg és belsőleg ez tetszett.Sokan barátaim ostoroztak érte,hogy "mért japánt?" "mért ezt?"sokat eszik,nem megbízható stb..".Hozzáteszem volt 1 barátom aki csak ezt a márkát és tipust isteníti hosszú évek óta Ő valóban arra használja amire való terepre munkára Ő hívta fel igazából a tipusra a figyelmem!!!Nos szerencsére jó választás volt!!!!Ezt az évek és a nem kevés Km (MAJD 200000Km!!!!!)engem igazolt!!Az autó meglepően kényelmes volt,hogy egyhúzomban vezettem benne 2300Km!!! és teljesen kényelmes maradt az út végéig!! Ami azért szerintem elég jó kényelmet jelent főleg 1 igazi terepjárótól!Sosem hagyott ott sehol nem villogtak rajta sose idegesítő hibaüzenetek semmi!!!!!! Azt azért hozzá kell tennem én az autómra maximálisan vigyázok megkap minden szervízt időben,nem hajtom szét,annyit várok tőle amit 1 ilyen autótól el lehet,nem járok vele mondjuk gyorsulni :).A fogyasztása városban max13L de én normál városi használatban 11,5L-rel járok vele!! országúton 8,5L autópályán 140Km/h mellett 10L,.Szerintem egy ekkora 7 személyes terepjárótól ez teljesen jó. A szervíz tapasztalataim jók a díjaik tűrhetőek a szervízhez szükséges alkatrész árak abszolút nem mondhatók magasnak!A következő autóm is ilyen lesz már várom mikor jön ki az újabb modell!!! Ezt az autót tényleg minden körülmény között lehet használni, akár elmegyek vele egy üzleti megbeszélésre öltönyben majd másnap kimegyek vele vadászni vagy csak a családdal kirándulni.Lehet én is elfogulttá váltam a tipussal kacsolatban de valószínű nem véletlenül.Remélem ezzel a kis leírással segítettem megismerni kicsit ezt az autót!

Hibalista

- Semmi!!

Ide hordtam szervizbe

Mitshubisi Di-Fer Kft.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Kényelem (10) Használati időtartam 4 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 200000
Szerviztapasztalat (7) Átlagfogyasztás 10 l
Előző autója? X5,Ml, Következő autója? Pajero :)
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mitsubishi Pajero 2006 (2008)

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)