Autók » Mitsubishi » Pajero (1991-2000)

Pajero 2,5 TDI

Jobb társ, mint egy ...

Nyolc év és közel háromszáz ezer km után állítom , ennél jobb terepjárót nem tudtam volna találni. Még ma is hiányzik, mióta cseredarab lett...Pedig az élete nem volt mindíg irígylésre méltó, szinte naponta futott közúton, autópályán és terepen-hóban,fagyban.Viszont meghálálta a rendszeres szervizelést és a gyári cseredarabokat.Mondjuk mást nem nagyon lehet kapni hozzá, a gyári viszont megbízható és drága.Bár ha azt vesszük, hogy azzal ismét elgurul 100-200 e.km-t, nem is annyira.A mai napig h?ségesen indul- - 17 Celsiusban, bátran lehet vele tervezni többszáz km-ert, nem hagyja cserben vezet?jét.A motorja er?s és megbízható, a futóm?ve kétszer ekkora terhet is képes hordani.Kényelme nem vetekszik a személyautókéval, de akinek változatos utakra és terepre kell...A négykerékhajtás tökéletes - jó gumikkal (jelenleg Pirelli Scorpion A/T) bárhol elmegy-kár,hogy 4*4 menetközben nem kapcsolható.Talán a súlyelosztással van némi gond,a hátulja könnyen elkapar, ha üres. Fogyasztása vegyes használattal nem, négykerék hajtással megy kevéssel 10 l fölé.Mindent összevetve-bárcsak az utóda is ilyen lenne...

- izzítógyertyák , gömcsuklók , fékbetétek 100.000km-enként,akkumulátorok 7! év után, kuplung szerkezet 245.000! km után

MOBILSPED Kft Nagyhegyes-Gólyás

Fenntartási költség (3) Évjárat 1997
Előző autója? Frontera Következő autója? ???
Verdikt (6.4/10)

Mitsubishi Pajero 1991