Taiwan-i szerelem
Én és a feleségem , 8,5 éve Taiwanon (Chung-hua) élünk és dolgozunk . Ritkán vagyunk itt Magyrországon. De most itt vagyunk és gondoltam írok pár sort.
1 éve kaptam az első szolgálati autómat .
Egy Mitsubishi Lancer Fortis 2.0 CVT automata váltos sedan.
Elöször nem nagyon örültem neki , mert minden munkatársam Honda Civic-el járkál ,( a fönök meg Mergával) de aztán kellemesen csalódtam és nagyon megszeretem .
Most már imádom csak azt sajnálom , hogy nincsen olyan szép cápa orra . Ennek inkább BMW 1-es az orra.
De szerintem szerethető , föleg hogy a cégem fizet szinte minden költséget . Mikor nyomom neki eszik a kicsike , és nálam 9 vegyesnél még nem volt jobb. Ha vezetem egyszerüen nem tudom kevésbé nyomni a pedált mert annyira jól megy . Nagyon kényelmes és kicsitsem puritán , bár a fa utánzatú müanyag helyet lehetne fém de ezt is csak szokni kell.
Tele van extrákal , mikor itt jártam Magyarországon nem nagyon találkoztam Lancerrel pedig szerintem érdemes vásárolni egyet , a bratyóm most rendelt egy lancer- t 1.8-as motorral.
Egy hónapja volt nálunk és nagyon tetszet neki , az én Lancerem.
Szóval , nagyon nagyon jó és én imádom már csak egy bajom van vele hogy nem egy EVO .
- Gyakorlatilag semi sem.
Mitsubishi Motors Taiwan Chungli
Guausi Csak a kötelező!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 32000 |
Előző autója? | Civic 1.5 sedan | Következő autója? | Mitsubishi Lancer 2.0 SST |
Verdikt | (8.9/10) |