Szépike, de lehetne jobbacska!
Mindig a lépcsős hátú autók tetszettek,amikor megláttam rögtön beleszerettem.Ráadásul Japánban készült (végre van ilyen is).Utastere tágas,kényelmes,csomagtartója sajnos csak közepes méretű.Fogyasztása vegyes használatban csak 6,5 liter! Műszerfala kemény (bár nem tapogatom),kesztyűtartója elég kicsi,üléshuzata eléggé müanyagos.Küszöbök fényezése alvázvédőtől mentes,az első kerekekből kicsapodó anyagok eléggé "lerendezik" azt.Futóműve arany középút(nem ráz,nem hajó),kanyarokban nagyon "tud" menni.Úgy érzem 4 milkáért nagyon jól választottam!
Fél év ,és 10000km után semmi hiba ,még most is megcsodálják!
Csomagtartó kárpit hiányosságát egy tálcával megoldottam.A kipufogó sportos hangja kezd unalmassá ,és zavaróvá válni ,irigyelem a 2009 modelévűeket ,állitólag már csöndesek.
12000 km, sajnos a márkaképviseleti szervizben egyáltalán nem értenek az autóhoz! A rádió-óra kijelző fényerejének csökkenését, világítás felkapcsolásakor nem sikerült a szerviznek átprogramozni. Zörgő váltó miatt a szervizesek vállat vonogatnak, a zajos hátsó kipufogódobot majd cserélik, ha egyszer megjön.
- Kipufogódob zörög és hangos ,zajos váltó.
Di-Fer kft. Érd.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |