Sportos piros dög
Remek autó.Valóban autó józan parasztoknak.Remek útfekvés.Megbízható.0hiba.Ár érték arányban jó.7-8 liter közötti fogyasztás.Nincs minden kütyü alapból.de nem is kell.A vezethetőségre,kényelemre,megbízhatóságra van kihegyezve.Egy élmény vezetni.22 féle autót próbáltam ki előtte,de ennek szuper az úttartása.Tudatos választás.Remek minőség.Az automata váltó kényelmes.Aki meg kapcsolgatni akar megteheti kormány melletti fülről,vagy kézi váltóval.Sportfokozat is.Automata 6 fokozatú CVT.Ha valaki nem ismeri az automata váltót,meg a tempomatot próbálja ki.Egy dologra hívnám fel a figyelmet.Ha a nyári téli gumicsere kerék le kerék fel variációban történik./két kerékgarnitúra van téli nyári gumikkal/Akkor a nyomásérzékelő szenzorok miatt tavasszal ősszel újra be kell tanítani a szenzorokat.Ezt szakszervízben a központi komputeren keresztül végeztessük el.Elfelejti az előző beállítást.A gumiszervízekben tapasztalataim szerint ez nem megy.3000 FT gumicserénként.Még valami:megnéztem a szakszervíz javításait több évre visszamenőleg.Mitsubishi Lancer javítás nem volt.Mi kell még?Ja és nem ez az autó jön szembe uton útfélen.
- Semmi nem romlott el.
Difer
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2016 |
Előző autója? | Kia ceed 1.6 Benzines automata | Következő autója? | Mitsubishi |
Verdikt | (9.0/10) |