Autók » Mitsubishi » Lancer (2007)

Lancer 1,8 Intense

Sir Lancelot

Az autót nagy várakozások után vettem át, új autóként. 5 hónapot kellett várnom rá, de megérte. A megrendelésnél elrettentett ez a sok idő, de most már tudom, hogy egy Focus-ban vagy egy Civic-ben sem érezném magam jobban, na és persze a kinézete szerintem mindkettőt jóval veri. Eddig nagyon keveset volt használna, de mindenki megnézte és elismerően bóligatott. Az autó egy 1,8 benzines és a legmagasabb felszereléstől egyel kisebb, de már 18-as felnivel, nagy hátső szárnyal, sötétített üvegekkel, nagy zenével és ami még az Intense felszerelésben benne van. Véleményem szerint nagyon megéri ezt a felszereltséget megvenni, mert gyönyörű vele az autó. A zene irtózatosan jól szól benne. Egyenlőre, még csak 2 tankoláson vagyok túl, a fogyasztás 8,5l kiméletes használat mellett, de úgy kb 2/3 rész Budapest használattal. A felfüggesztése nagyon jó, kényelmes, nem üt nagyokat még a pesti utakon sem, kanyarokban viszont nagyon jól fekszik. A csomagtartója nekem elgendő méretű, aki ennél nagyobat akar, vegyen valami kombit. Az autó nagyon sportos és mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem már a kezdő felszereltséggel és a kisebb motorral is jó vételnek számít.
Az eddig olvasott hibái közül nálam nem jelentkezett a rádió világítása, sőt mi több, tökéletesen látszik a kijelzője mind éjszaka, mind nappal. Ahogy láttam elméletileg lehet is állítani a műszerfal világításán is. A könyöktámasz tényleg egy kicsit rövid lehet, bár én úgy kb 190 magas vagyok és így éppenhogy jó. Az ablakemelők használata a vezető felén szerintem meg csak megszokás kérdése, én elérem elsőre is az első ablakemelőt.
A későbbi tapasztalatokról még írok majd és kép is kerül fel az autóról.

- Egyenlőre még semmi és remélem nem is fog jó darabig még semmi sem tönkremenni.

Még nem volt szervízben, de szeritnem az Emil Frey fogja vizsgálni majd. Az eddigi teljesítményükkel nagyon meg vagyok elégedve (értékesítés során).

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Előző autója? Felícia Következő autója? egy darabig semmi
Verdikt (8.5/10)

Mitsubishi Lancer 2007 (2007)