Autók » Mitsubishi » Lancer (2007)

Lancer 1.5 Inform

Ezüst cápa

A külsejét nem szeretném dicsérni, végre ez az-az utcai Lancer ami kívül belül meglepően jól néz ki. Az 1.5 motor kicsit rosszul hangzik, de bízva a japánokban nem vártunk az 1.8 ra + 500e ért . Fogyasztás már meg is erősített a döntésben 6 körül országúton (igaz volt már 5.1 és 5.3 is, de akkor nem én vezettem:) ) városban 6 és 7 között alakl. Ha nézzük a teljesítményt -109 Le-akkor néhány 1.6 is megirígyelné, igaz erről még korai nyilatkozni de nem érezni, hogy erőlködne az 1220 kg alatt. A kíméletes 1000 -1500 km után már megvolt a szárnypróbálgatás is. Semmi lomhaság 2000-röl gyorsulva, nem kell várni jön az erő.

A belső térben minden a helyén semmi felesleges csicsa. A kárpit sem pizsama stílusú, egyszerű fekete a lehető legjobb.
Ülések elég kemények egy francia után, de kényelmesek, jó az oldaltartásuk és van elég hely elől-hátul még 185 cm-el is. A csomi sedanhoz képest elég nagy, köszönhető a széles magas hátsónak.
Futómű nagyon stabil kanyarban várnám, hogy döljön, de "csak" lazán elfordul. A stabilitás miatt kicsit kemény, "hepehupás" úton sajnos pattogós (aki hullám-aszfalton jár nap mint nap annak nem ajánlom, de az átlag főutakon városban semmi gond vele főleg, hogy semmi zaj), a kisebb kátyúkat viszont meglepően jól kezeli. A váltó rövid, pontos precíz, pedálok jó helyen.Vezetni nagyon könnyű igaz hátra a radar szükséges lehet. Sajnos a design és a biztonság miatt van némi holttér az A és B oszlopnál, de a külső tükör baromi nagy (nagyfülű) mintha kettő lenne oldalanként.

A elektronika kezelése egyszerű logikus, ha bármi kérdés lenne a tartozék 3 cm vastag kezelési lexikonban minden részletesen leírva.

Tehát az autó gyönyörű, az alapmodell ára baráti 4M, (a kisebb hiányosságok szinre fújt tükör, bőrkormány, tolatóradar ködlámpa utólag megoldható) a fenntartás pénztárcabarát (kötelező stb.).

- Ide nem szeretnék írni, remélem nem is kell

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző autója? megane Következő autója? nem készülök, jó lesz
Verdikt (7.9/10)

Mitsubishi Lancer 2007 (2007)