Hétköznapi rally
Tényleg egy kicsit unalmas, feltünés mentes auto. deeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Borzalmassan élvezem a napi 100km-t ami lenyomok vele.
Ebből kb 20km autopálya: Jól reagál 120 környékén még jól húzható, de 150 felett érezni, hogy kicsi a saját tömege.
A többi pedig hegymenet és országút:
Fanatsztikus élmény visszaváltani,előzni kanyarodni.
Nagyon jól húz előzésnél a motor, a kanyarokat csak az oldaltámasz hiánya miatt érzem....kéne bele valami sportülés.
A motorra visszatérve: Néha érdemes kikapcsolni a zenét, mert maga a motor is kellemes hangzású. Városban halk, de huzatásnál, pörgősebb menetben sportossan morajlik és ezt 5000-ig igy is van, után már inkább vinnyog.Ám a 4-5000-es fordulat bőven elég egy gyors biztonságos előzéshez, amihez párosul a kocsi kormányozhatósága, ami az előző autómhoz képest(peugeot) isteni, azaz forma-1-es,szélárnyékos kibúvásokat előzéseket nagy biztonsággal lehet végrehajtani.
Amerre én vezetek, ott nagy szűk kanyaros szakaszok vannak és az előző autoimmal utáltam arra menni, mert nem éreztem azt amit ennél a kocsinál érzek. Azaz arra megy a kocsi amerre szeretném.
Ami nem tetszik.
-Nincs ködlámpa és az utólagos beszerelés drága(140E + munkadíj)
-És minden más ami gyári drága.
-Valami műagyag nyikorog halkan az utastérben, ami tudja bosszantani az embert, pláne, ha azért vettük a Lancer, mert precíz japán gyártás.
-Bitos van még, de nem jut eszembe
Összefoglalva. Ez életem 2. Mistuja....előző egy 95-ös eclipse-béke poraira :). volt már skoda,opel,peugeot és kovetkeztetésem a köv.
Csak Japán autót veszek, amíg csak élek.
- Semmi. kivéve a baloldali szellőző nyílás tekerője(vagy mifene), ami már átvételkor sem működött, de ez egy 1 perces javítás, amit -hallásból értesültem- szinte széria hiba
Duna auto.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | 206 | Következő autója? | Mitsubishi....várom, hogy visszatérjen a galant |
Verdikt | (7.1/10) |