Autók » Mitsubishi » Lancer (2000-2006)

Lancer 1.6 Invite Plus

Csendes lojalitás, gondtalan autózás

Az autó három hete van nálam. Már ennyi használat után is látszik, hogy nagyon fogom szeretni. Nem egy feltűnő jelenség, a szomszédaim egy héttel később vették észre, hogy új autó áll a parkolóba. (pont ezért vettem). A belső tere kényelmes.Minden megvan benne ami egy autóba szükséges. Gyors megfelelö fokozatokban állítható ablaktörlő ami a kiválló kilátást biztosítja az ablakon özönvíz idején.(más autókkal már félre kellett állnom.A világ legcsendesebb autója!(Az elektromos után) A futómüve peddig már a próbaúton megnyerte a tetszésemet.Amennyíre lehet konpenzálja hazánk rögös útjait. Ami nagyon aktuális! Én az új Toyota Corolla 1.4 ellenében ezt választottam. (az nekem szűkösebb és műanyagabb bellül) Észrevétel:Ha a bal lábamat nem a gyárilag kialakított pihentetőn hagyom, hanem felhúzom, akkor az az ajtó kárpitját dörzsöli, az ajtó behúzó, (könyöklő) résznél, ami szerintem hamar kikophat ott. A fordulatot kissé lassan ejti el váltásoknál, főleg ha megy a klíma!
Még mindig pozitív a tapasztalatom. Nemrég voltam vele egy kicsit hoszabb úton 520km hibátlanul teljesített. A klíma is megfelelően működik. Pillanatok alatt lehűti a belső teret.
Kritikusan próbáltam hozzáállni az autóhoz, de nem tudok rosszat felróni rá! Aki szereti a nyugalmat és nem akar folyton az autó alatt (benne) turkálni az vegyen egy Mitsubishi Lancert! Most talán jó áron! 3.200.000.- körül.

- Semmi eddig!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? MAZDA 626 2.0 D Következő autója? Mitsubishi Lancer/ De biztos jappán
Verdikt (7.7/10)

Mitsubishi Lancer 2000 (2000 - 2006)