Autók » Mitsubishi » Lancer (2000-2006)

Lancer Evo 2.0 IX MR

A tökéletes autó!!!

Hol is kezdjem. Számomra ez az autó egy megalkuvás volt. Én egy Állom autóbol ültem át ebbe. Igazából 2-3 hétig nézelődtem kocsikat, hogy akkor mit is kellene megvenni. Néztem az új m3-at. Nekem a bömös kicsit túlmisztifikált volt. A sok kütyü az akis tekerőközépen az örültebe kergetett. Én giazából az egyszerüség híve vagyok. Tehát kiesett. Néztem még s4eket is. Ott akülsejével volt bajom. Ráadásúl nem tudom kinekmi a véleménye deazülés az elfogadhatatlanúl sz*r. A lényeg, hogy elég sok autótemgnéztem ilyen 15m-es kategóriában de semmi nem ragadott meg. Nah és akkor jött, hogy elmentem egy kereskedőhöz, hogy megnézzek egy saab-ot és közvetlenül melette ált egy új evo IX FEHÉRBE :) A forma a megjelenés a fekete difúzor, egyszerüen elrabolta aszívem. Szegény kereskedő srác nagyon próbált meggyőzni, hogy a saabal jobban járnék de nem engedtem. Elvittem egy próbakörre. Meg kell mondanom a 360-an utánn természetesen sokkal erőtlenebb. De az a fütómű. Az a fapados megoldások van rajta 3 kapcsoló és szevasz. Beleszerettem. Hívtam si az asszonyt, hogy gyorsan jöjjön nézze meg, hogy a gyerekülés elfér hátúl? :) Elfért el is hoztam!

Nahmsot azóta nem birok megszabadulni tölle. Zseniális a legtöbb ember felsem ismeri, van még pár vakmerő 1.3-as swiftes aki bepróbál a pirosnál :) A lényeg, hogy ha nem lenne hátúl az a baromi nagy spoiler, akkor egy hétköznapi sedannak nézne ki. A lényeg, hogy ha bárhova megyünka családdal elfér benne minden asszony si szereti Bár ő a Yarisával jobban elvan. :)
Visszatérve a kocsira, azt gondolom ennél tökéletesebb autó nemigen létezik. Ha kell átlehet ugrani a déliszomszédokhoz, ha kell városba is el poroszkálok vele, egyszerüenmindenre jó. Mondjuk picit kemény a futóműve, deén már hozzászoktam. Egyszóval akinek van a zsebébe 10M és még élvezni szeretné az életet, esetleg harmadmagával, annak csak ezt ajánlom. 285hp van benne. Azt gondolom annál több nem kell.
Mondjuk voltak akik azt kérdezték, hogy miért nem impreza? Egyszerű a válasz: Mert marha sok van belölle! :)
Majd pár ezer kilómétermúlva újra jelentkezek! Addig is öveket a melkashoz, lovakat szerpentinhez!

- Igazából a saját hülyeségemnek betudhatóan a hátsó biztonsági öv elszakadt :D Nem részletezném! A lényeg hogy 10E cserélték 15perc alatt.

Mitsubishi Katona

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? 360 Következő autója? Mostmár nem merem azmondani, hogy nem lessz :)
Verdikt (8.7/10)

Mitsubishi Lancer 2000 (2000 - 2006)