A jóillatú hercegNŐŐŐŐŐŐŐ 1,6 invite+
Hihetetlenül tetszik még ma is. Pontosan működik rajta minden,semmi nem zörög,nyikorog.A fogyasztás állati jó,automata klímával városban 7,5!!!!,klima nélkül 7,-autópályán 120-130 as átlaggal klima nélkül 6,5!!!Ezt lehet utánozni más gyáraknak is!A motor és az utastér zajtalan, a motor csak húzatva hallatszik be,de én nem húzatom...suhan mint egy prémiumkategóriás limousine!Nagy csomagtartó ,kényelmes ülések, mercisen precíz,huzatmentes automata klíma,baromi jó és pontos váltó.A futómű nagyon eltalált, lágyan kényelmes,és ennek ellenére sportosan úttartó. Nem is tudom,hogyan lehetett ezt összekombinálni. Feketében kifejezetten szép, nem tudom Winklerék,meg a többi ujságíró mit fikázik rajta.Olyan mint egy Doxa óra,nem szép kifejezetten,de nem is azért gyártják egyiket sem ,hogy szép legyen,hanem hogy jó, és ettől szép is.Az utastér nem túl csicsás,de mindenhol minőségi anyagok vannak. Összlufi,kényelem csend.Ez a komfort.
De negativomot is írok:a müszerfal lámpái túl halványak,mást eddig nem tudok mondani.
Bár 19.db- ezelőtti autóm -is csak ennyi negatívummal rendelkezett volna.A két eddigi imfarktusom lehet csak egy lenne vagy egysem...........Kár nem gyártják ,mert erre cserélném,de még nem cserélem-és a márkát kismerő szerelők óva intenek a 300 000 km előtti cserétől ,mert szerintük pazarlás vólna. Ők csak tudják,-szerintük éhenhalnának ha hibákból élnének.
2010 05 15.
100 000 km. Hiba:0!!!!
Eléképesztően jó ez a kocsi.Továbbra sem zörög, nyüsszög rajta semmi.
Meg sem látszik rajta a távolság amit megtett pedig nem kimélem.
Az egyetlen negatívum a kicsit nehezen pórszívózható kárpit(fekete pluss),de mást tényleg nem tudok felhozni ellene.A klímája az legjobb amiben ültem!!Volt Fordom Mercedesem Volvóm előtte,mindben gyengébb vagy huzatosabb,vagy zajosabb volt. Ebben egyszerűen tökéletes.Úttartása kiváló a telók még nem fáradtak. A fútómű egyszerűen világbajnok,már néha ostobaságig terhelem,semmivel nem lehet farolásra vagy kuszásra kényszeríteni,csak tényleg az "állatság"határán jön ki asodrából,de átlagos vagy az alatti "gépész"is uralni tudja még ekkor is.
Száz szónak is egy a vlége szeretem,és punktum.:-)))))))))
- semmi
Duna autó zay u