Autók » Mitsubishi » Lancer (2000-2006)

Lancer wagon 1.6 invite +

A bálna

Öröm benne ülni.
Jól megy, csendes kigyorsításban is, előzéseknél nincs probléma. (Bár nem indul gyorsabban, mint az átlag, de nagy sebességnél hihetetlen jól húz.)
Azt nem értem, miért fogyaszt többet az autópályán néha, mint a városban. A városban 8 körüli a legtöbb, sztrádán majdnem 9. Egyébként 5,8 is volt: vidéken és óvatos sztrádázással. Városban is lement 7,5 alá, télen 7,5-8 között van.
Még nem használtam az ABS-t, nem is szeretném.
Jobban tetszik, mint a többi típus kombijai, hátulról impozáns a lámpasora, az egész autó kellemes, harmonikus látvány.
Hátul is jól el lehet benne férni, már ültünk benne tizenegyen is, rendőr nem látta.
Sebészi precízségű a kormányozhatósága.
A sebváltó is a lehető legjobb.
Van egy eladó hátsó középső fejtámlám, mert a kocsiba nem való, ha balesetmentesen kívánok vezetni.
Igazából azt nem értem, miért nem adnak el belőle tízszer ennyit (igazából értem, nem reklámozzák, de még a legújabb Lancert sem), de ez nem baj, így unikum. Talán ezer db sincs ebből a fajtából magyar rendszámmal, a sedan változatot is beleszámítva.

- Még semmi.

Emil Frey de csak garanciálisra kellett vinni. Korrektek voltak, de erre adjak egy tízest?

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 19000
Előző autója? Swift Következő autója? kivárok
Verdikt (8.9/10)

Mitsubishi Lancer 2000 (2000 - 2006)