Kényelmes (tempóban is!!) csinos és japán...
Nagyon kényelmes, minden benne van (na jó, navit meg bőrt ne várj) de kicsit lomha. A városi forgalomban elkelne egy
kicsit több dinamizmus, de okosan vezetve elég lehet a 75 LE.
A család is imádta, a gyerekek felháborodtak, mikor a nagyi (vadosúj!) Corsájába kellett ülni ehelyett. Ja, a csomagtartó a konzolok miatt kicsit szerencsétlen, lehetne nagyobb. De a parkolóban mindig megtaláltuk, mert egy volt a városban :):
Upgrade 3 év múlva: Most, újabb pár év távlatából pontosítok itt-ott. A csomagtartó-nyitó kampec, a bowden nem cserélhető csak kompletten (10500,-) mivel a környéken nem tudnak diót forrasztani (megpróbáltam, de nem működött, csak 2-3 hónapig). Volt egy nagyobb durr, a bal eleje gallyra ment, a másik fél viszont (román Dacia Logan) totálkárra tört, tréler vitte el. Hát nem volt olcsó... A riasztó megadta magát, de ez nem a kocsi hibája. A sebesség viszont: a max leesett 130-140-re, de 140-nél már ráz... Autópályán nem kell félnem a sünöktől.
- Semmi nem romlott el rajta. Ja de, a csomagtartó zárja, de az is megoldható volt. Volt kisebb karambolom, előre féltem a karosszéria-áraktól, és kellemesen csalódtam. - Upgrade 3 év múlva: - Nos, az ajtóról a kárpit itt-ott levált. A rozsda kiütközött a hátsó sárvédők alján és a csomagtartó peremén, fehér a kocsi, így látszik rendesen. Motorikusan továbbra is megbízható. A csomagtartó-nyitó bowden gallyra ment, kulccsal nyitok.
Vígh autószervíz Nyíregyháza, ha nem én voltam a hibás, akkor O.K., de egyébként drága.
Ismerős ezermester, de sajna nem vállal akárkit..
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 120000 |
Előző autója? | Tercel | Következő autója? | Valami egyterű, hogy beférjünk négyen nyáron is. |
Verdikt | (6.9/10) |