Kell ennél jobb? Megbízható, takarékos, egyszerűen JÓ!
Mindenképp japán autót akartam, lehetőleg nem népautót. A cél mazda 323f volt. De elég drágák és aztán rábukkantam a neten erre a micura. Tök jól felszerelt, minden elektromos (összes ablak, tükrök), klíma is van. A 75 ló egész türhetően viszi, bár klímával már azért lomha, cserébe viszont takarékos. Kényelmet tekintve nekem megfelelő, bár anyámnak már alacsony, ki-be szállás nehézkes neki. Az alacsony felépítés miatt a rozsda az alján hamar megjelenik (japánra pedig nem jellemző), erre érdemes odafigyelni. A legnagyobb hidegben is mindig pöccre indult. Bárhova nyugodt szívvel elindulhatok vele. Mindenki óvott tőle hogy az alkatrész nagyon drága lesz hozzá, hát szerintem nem drágább mint egyéb más autókhoz. Óra szerint 149000 km-rel vettem, bár szerintem jóval több van benne, de ezek sokat kibírnak. Összegezve a dolgot egy nagyon jó kis autó, jó vétel volt, szeretem, mindenkinek csak ajánlani tudom.
- A futóművet kellett rendbetenni, mivel ugy vettem hogy kicsit oda volt (kormányösszekötők, egy lengőkar, szilentek). Vásárláskor kötelező vezérműszíj csere. Elektromos ablak (de mechanikus hiba), de az szinte otthon javítható volt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | – | Következő autója? | valami japán, talán mazda 3 |