Autók » Mitsubishi » Lancer (1992-1995)

Lancer 1.8 GTi 16V

Mitsubishi Lancer 1.8 GTi 16V

Nagyon szeretem, jó, megbizható, kényelmes autó. A telyesítménye rendkivül figyelemre méltó. Nemrégiben gyorsultunk egy Skoda Octavia VRS-el, amiben 170Le-s dizel motor van, nem kell mondani, csak a tükrömben láttam mindig az elejét.Fogyasztása normális tempó mellett, kb 90-110km/h-nál számomra megdöbentő 5-7 liter. Miskolc-Cserépfalú oda vissza 91km, erre tankoltam rá 5.95 liter benzint. Így ha jól számolom 6.5 liter. Megbizhatóság, sosem hagyott ott az út szélén. Mindegy neki -30 vagy +39 fok ő indul, és teszi a dolgát. Kényelem, 1993-at írunk és minden olyan felszereltség megvan benne, ami a mai napokban gyártott autókban, sőt még tőbb is. ABS, négy elektromos ablak, elektromos fütött tükör, klima, elektromos automata napfénytető, kormánymagasság állítás, ülésmagasság állítás, elektromos fényszóró masság állítás, USB-s MP3-as Cd-s rádió, gyári pohártartó, gyári Mitsubishi könnyűfémfelni... és egy 16 éves autóról beszélünk. Fentartási költség, kötelező 6500 negyedévre, súlyadó 12500 forint, üzemanyag ahogy megyek vele. Jójó meg tudja enni a 16 litert is :-) Dehát valamit, valamiért. Szerviz tapasztalat, Mitsubishi Miskolc a legjobbak az országban, ide hordom ( hortam ) az összes Mitsubishimet. Jó hozzáértő srácok mindanyian. Ezt az autót 1992.02.-1993.12.-ig gyártották Japánban, így aki azt mondja hogy 1994-1996-os a GTi-je, sajnos az csak egy átalakitott autó, nem eredeti GTi, erre a bizonyiték www.mitsubishi.com oldalon.

- A szokásos 15000km-es szervizen felül, 211500Km jobb oldali talpas csapszeg.

Mitsubishi Miskolc

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 205000
Előző autója? Colt 1.8 GTi 16V Következő autója? Még nem tudom...
Verdikt (8.4/10)

Mitsubishi Lancer 1992