Autók » Mitsubishi » Lancer (1992-1995)

Lancer 1.6 GLXI

Micutuning

Jo napot.En amikor megvettem ezt az autot a csaladban mar a harmadik Mitsubishi volt.Az apukam nem is akarta annyira,mert hogy egy 18 eves gyerekenk minek ilyen auto,de azutan oneki is tetszett a dolog.Sokan azt hiszik,hogy ez az 1.6-os motor tul kicsi hozza,de nagyon tevednek.A pirosnal a 2.0 motrokat regelizzek vele.Jo mondjuk az enyem fel van egy kicsit tuningolva,de anelkul is nagyon megy.210 gond nelkul egy 13 evesen is.Nekem nagyon tetszik ennek az autonak a hangja,teljesitmenye kinezete.Eddig van rajta egy sportszuro,komplett kipufogo rendszer sport,sport valto,es most keszulok bele tenni a turbot.Így most lehet,olyan 130 Le.Ha sikerul bele tennem a turbot akkor kb. olyan 190-210 Le kozott lesz.En meg egy egydarabig nem akarok megvalni tole,de majd elvalik,hogy hogyan fog viselkedni.

- Elso bal diferencial szimerig,bal ablak nem jon fel kello gyorsan,de nemi kenes utan szinte kirepult az uveg.

en szerelem inkabb

Fenntartási költség (9) Évjárat 1994