Autók » Mitsubishi » L200 (2006)

L200 Intense plus

Nagyon jól néz ki, a többi OK

Nagyon szép autó, végülis aminek szánták annak jó lett. Én azért választottam mert még egyenlőre teherautónak számít papíron. Majdnem minden extra van benne, így elég komfortos. Ami nem annyira jön be rajta az a hátsó laprugó nyújtotta élmény (ami a kategória velejárója, így el kell viselni) és a KÖNYÖKLŐ - amit nagyon elkúrtak. Egyszerűen ott van, de még sincs ott. Soha nem lehet rajta "könyökleni", egész egyszerűen nem ér oda le a kezem, és eddig senkinek sem aki vezette. Belül a műszerfal kék háttérvilágítása nagyon tetszik, a bőrülés sokat dob az összképen, a klíma nem digit de legalább szépek a tekerők, szép a bőr kormány is a jellegzetes kék színű varrással ami több bőrözött részen is megtalálható, a többi rész ok. A leengedhető hátsó ablak nagyon komoly. Nem szabad elfelejteni, hogy elsősorban pick-up, így belül sok a műanyag - ami nem olyan szép viszont könnyen tisztítható (és talán tartós is?). A motor nem túl erős és az is igaz, hogy hangos, de én meg tudtam szokni - szerintem elférne benne egy chip és a 6. sebesség. Hosszú úton főleg a könyöklő miatt kissé kényelmetlen. Viszont nagyon tetszett mindenkinek aki eddig látta. A négykerék-difi-stb. nagyon komoly, még soha nem volt ilyen autóm és a bmw (hátsókerék) után el sem hiszem, hogy télen a hóban és földutakon így is mehet autó. A raktér-borítást nagyon körültekintően kell kiválasztani, mert sok gagyit árulnak horror pénzért. Összességében ez egy jó autó, csak nem úgy kell hozzáálni mint egy személyautóhoz. Annak ajánlon aki "le tudja írni" - mert így nagyon megéri.

- Hátsó laprugó nyikorgás (garanciában javítva).

Mitsubishi Kovács

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? 523i Következő autója?
Verdikt (6.7/10)

Mitsubishi L200 2006 (2011)