A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mitsubishi » L200 (2006)

L200 2.5 DID 

Az ítélet értékelése
3,0(1 db)

Baranya Ranger

Szöveges ítélet

Az autó egy igazi munkás kocsi járőrautó , így minden nap megyünk vele földes utakon , erdőbe és aszfalton egyaránt naponta kb: 300 km-t és a hét minden napján hárman használtuk és 2 év alatt bele ment a 224000 Km .
Automataváltós 4 sebességes , nincs is vele baj bírja a kiképzést és ez által kényelmes vezetni is , kicsit a menet dinamikát befolyásolja a váltó , gyorsításnál gondolkodóba esik a kicsike de nagyon jól és gyorsan lehet vele haladni , nagy sebességnél is biztonságos vele menni , csak télen kell vigyázni a jeges , havas , nyálkás utakon mert a terepgumi miatt gyorsan kimegy a hátsó fele.
Szeretem a kocsit föleg mert tele van/volt extrákkal automataklíma , ülésfűtés, elektromos kütyü hegyek de nem romlott el soha csak az EGR szelepet kellet cserélni 60.000 után.
Annak ellenére, hogy ez az autó sem japánban lett legyártva csak fényesebbé teszi a Mitsubishi hírnevét , szerintem a Lancer után ez a legjobb mitsu.

Hibalista

- Csak az olajt kellet sűrűn cserélni mert 24 órába ment a hét minden napján! - 20000 Km-ként de 200.000Km után 15.000 ként kellet cserélni mert az, az istene a motornak. - A szerviz 20.000 km után minden alkalommal kb: 90.000 HUF nem túlságosan olcsó de meg érte az árát. - A laprúgó ha után gyártott és nem gyári akkor kb: 35000 km után törik még hála , hogy nem a főrugó. - - Autómata váltóval semmi gond azon kívül , hogy kicsit lomhán gyorsul , de ha meg jön az erő akkor húzz a kicsike mint egy bika. - - Elektromos berendezések jól működnek , klímát ajánlatos sűrűn tisztítani . -

Ide hordtam szervizbe

Mitsubishi Saturn Pécs jók a szerelők és gyorsak szinte mindent átnéznek még ha nem is kérem és nem kérnek érte + lóvét. Egyedül az árak amik kicsit húzósabbak, de itt a szerelő gárda tapasztalata miatt megérte.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2009
Kényelem (8) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 1200
Megbízhatóság (10) Vezetett km 224000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Hilux 2.4D Következő autója? Mitsubishi L200 2.5 DID
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mitsubishi L200 2006 (2011)

További ítéletek (19 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)