Autók » Mitsubishi » L200 (1996-2006)

L200 2,5 GL TD

Megbízható, mutatós mindenes

Márkaszervízek (biztos van kivétel) alkalmazottjai arrogáns, pofátlan ügyféllevevő munkakerülők. Viszont lehet találni korrekt maszekot.
Nekem 3 hónapos korában mentette meg (először) az életemet (vagy legalábbis a lábaimat) egy balról 100-al becsapódó szabálysértővel való találkozókor..
Két évig útépítéseknél kb. fele aszfalt-fele dimbes-dombos üzemmódban kb. hozta a 10 l-es átlagot, menettulajdonságai jobbnak bizonyultak mint az én vagányságom; kétszer kellett csak "menteni", akkor is csak mert felhasalt.
Azóta második autó- feleség üzemelteti télen-nyáron pontosan, megbízhatóan minden körülmények között eljut A-ból B-be (ez a tudat nem mérhető össze pár tízezer forint plusszköltséggel).
Építkezéskor a raklapnyi ez-az-amaz feldobható rá gond nélkül, de a körbála is jól érzi magát rajta.
Horgászáskor az egyik oldalával beparkolok a vízbe, a platón ülve kényelmesen pecázhatok.
Az értékvesztése viszont jelentős: valószínűleg 5 éves korában magántulajdonommá teszem és megvárom, hogy a 19 hónapos lányom jogsit szerezzen, ez lesz az első autója.
Aki gyorsulási versenyen akar indulni, vagy egy tankolással legtávolabbra jutni, vagy disco előtt villogni az ne vegyen ilyen autót!
Ez egy magas használati értékű-, de nem olcsó üzemeltetésű autó, melyet a rettenetes fordulókör ellenére (hatalmas visszapillantó tükrök, kíváló szervókormány, magas vezetői pozíció) még nők is meglepően könnyedén és szívesen vezetnek.

- Kopó alkatrészek (fékbetétek, gumik),
- Akksi

Duna Inter Service- III. Zaj u.
Érthetetlen, hogy még nem vonták be a működési engedélyüket..

Maszek- Király

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző autója? Corolla Következő autója? "Ő" maradt, és egy d4d corolla lett a szaladgálós céges
Verdikt (5.3/10)

Mitsubishi L200 1996 (2005)