Körösparti fenegyerek
Féltem egy picit a vásárlástól,végül szerencsém lett,és megbízható helyről sikerült 14 hónaposan vásároljak.Az elején picit csalódott voltam ,túlságosan"teherautó"érzésem volt az autóban.(audi a4-böl ültem át).Egy két hónap után ez megszünt,innestöl kezdve gond nélküli örömautózás a benne eltöltött idő.Nem egy versenyautó,de úttalan utakon,körösparton,gátakon fel-le azonnal kimutatja a foga fehérjét.erős nyomatékos motor,pontos kormányozhatóság,elnyühetetlen futómü.Én legtöbbet horgászni járni használtam a z olajcseréken kívül semmit se kellett rákölteni.EZ AZ AUTÓ SOSEM ROMLIK EL!!!Egyetlen negatívum a picit drága fenntarthatóság. (fogyasztás,biztosítás ,casco,sulyado)Azonban ne legyünk telhetetlenek valamit valamiért.Az autót olyan embereknek is ajánlom akiknek a megbízhatóság és komfort mellett számít a külső megjelenés is.(mindenhol megbámulják)Mióta megvan a körösparti közlekedés NEM GOND!!!SZERETEM!!!
- Az autót 9 hónapig használtam.Beletettem 20000km-t,ezalatt az olajcserén kívül semmit sem kellett költeni rá.
Gyári olajat használtam,nem márkaszervízben cserélve.Márkaszervíz méregdrága!!!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 32000 |