Imádnivaló vadállat
Pont ma egy hónapos a kocsim, úgyhogy még sok tapasztalatom nincs.Eddig minden jó, pedig használom rendesen.Jó néhány karcolás már van rajta, amit az erdő okozott.A fogyasztása eleinte horror volt,13-14 liter, de megnyugtattak ,hogy 5000-10000 km be áll.És láss csodát tényleg! Most 9.8-10.8között van.Terepen is bevált ,bár nagyon vad helyre még nem mentem vele.Viszont egy 2 tonnás kis Kubota markolót ki ráncigáltam az árokból, ami alapásásnál bele dőlt.Pattogni pattog üresen ,de legalább nem kap vesekövet a gyerek.Nagyon remélem nem okoz majd csalódást.Ja még valami.Azt mondják, hogy a max sebesége 150km/h, hát akkor az enyém valami klón ,mert esküszöm, hogy 175km/h ment.Bár lehet, hogy akkor 17liter fogyasztott
- Még semmi. 2006.10.01 a kocsi változatlanul jó
- 2008.04.07. Még mindig jó.Változatlanul megy ,bár nem kevés gázolajjal.A kötelező szervizen kivül az elsö futómüvel volt egy kis baj(logott valami)de garanciába 1.5 óra alatt kicserélték.
Még nem tudom lehet Nyiregyházára viszem.Sarkadi Tomi Debrecenben.ö fogja. Egy zseni.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | opel omega. utáltam nagyon | Következő autója? | Land cruiser HDJ 100 4.2 w8 tdi |
Verdikt | (5.9/10) |